Vacatures Secretaresse

Contact

Cvs

Vacatures Secretaresse

U bevindt zich hier: Cvs

CV Secretaresse parttime Den Haag


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 63

Woonplaats: Den Haag

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: (van 26 januari 2011 tot heden) als allround secretariaatsmedewerker. De werkzaamheden bestaan uit: Brede ondersteuning bieden aan (dagelijks) bestuur en organisatorisch voorbereiden en notuleren van vergaderingen van bestuur en Ledenraad. Verrichten van financiële werkzaamheden zoals betalingen en het boeken van facturen in Snelstart. Het beheren van de website. Redactie assistent voor het magazine Pensioenbelangen dat tweemaandelijks verschijnt, hiervoor verzorg ik o.a. het notuleren van de redactievergaderingen, het samenstellen van boeken- en puzzelpagina's, redigeren, coördineren en het bewaken van de deadlines. Daarnaast verricht ik met een collega alle overige secretariële werkzaamheden en ondersteun ik haar bij de ledenadministratie. In eerste instantie werkte ik hier via een halfjaarcontract bij Uitzendbureau EP92, maar na 3 maanden werd dit afgekocht.

B+M Den Haag bv (van 1 februari 2009 t/m 31 januari 2011).
Samen met een collega secretaresse voerde ik het secretariaatswerk uit voor het hele bedrijf (30 werknemers), een architecten- en adviesbureau. Daarnaast had ik directiesecretaressetaken, zoals het notuleren van directie- en managementteam-vergaderingen. Mijn contract kon na 2 jaar niet verlengd worden, maar ik kreeg de garantie dat ik in dienst terug kon keren als de financiële situatie beter werd. Het bedrijf ging echter begin 2012 failliet.

PsyQ onderdeel van de ParnassiaBavogroep te Den Haag (van 1 januari 2008 t/m 31 januari 2009).
Samen met nog 2 teamsecretaresses en 2 receptionistes verzorgde ik de algemene ondersteuning van de afdeling "Programma ADHD bij Volwassenen" op de locatie Bezuidenhout in Den Haag. Iedere secretaresse was daarbij ook verantwoordelijk voor de ondersteuning van een team van behandelaren, o.a. voor het notuleren van de teamvergadering en de door de teamleden verlangde correspondentie. Daarnaast ondersteunden de secretaresses ook de receptionistes bij het beantwoorden van de telefoon en het te woord staan van patiënten aan de balie.

Franke Beheer o.g. B.V. te Den Haag (van 1 september 2007 t/m 31 december 2007 als administratief medewerkster).
Franke Beheer heeft een programma laten ontwikkelen genaamd HuurBeheer voor het administreren van de kosten en baten van de te verhuren complexen van diverse eigenaren. Ik beheerde dit programma en deed verder alle daaruit voortkomende werkzaamheden.

vhp ergonomie te Den Haag (van 1 juli 2000 t/m 30 augustus 2007 als secretaresse).
Samen met een office manager en collega secretaresse voerde ik het secretariaatswerk uit voor het hele bedrijf (25 werknemers).
De werkzaamheden bestonden o.a. uit het opnemen van de telefoon, het ontvangen van gasten, het redigeren van offertes en rapporten, het ondersteunen van adviseurs en trainers en enkele algemene taken waaronder het bijhouden van het adressenbestand en het daaruit verzamelen van adressen voor mailings, het invoeren van boeken in een bibliotheekprogramma en voorraadbeheer. Verder deed ik boekhoudkundige werkzaamheden als ondersteuning voor de office manager en de facturering voor het onderdeel opleidingen.

FEDAp B.V. (onderdeel van de KNMP Holding) te Den Haag (van 1 april 1999 t/m 30 juni 2000 als administratief medewerkster).
Financieel administratief medewerkster op verzekeringsafdeling van de vereniging voor apothekers. Ik zorgde hier voor de facturering en verdere administratie van de verzekeringen.

Architektenburo Geluk en Treurniet te Vlaar¬dingen (van 1 juli 1984 t/m 31 maart 1999 als secretaresse/administratrice).
Ik was hier de enige secretaresse/administratief medewerkster van het bedrijf. Ik deed hier alle voorkomende werkzaamheden, waaronder ondersteuning van architecten en bouwkundigen, het opnemen van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Daarnaast een deel van de boekhouding en salarisadministratie, het versturen van facturen en het bijhouden van het urenregistratiesysteem. Na enkele jaren bij dit bedrijf ben ik begonnen met het werken op de computer.

Psychiatrisch centrum "Rosenburg" te Den Haag, tegenwoordig Parnassia (van 20 juni 1979 t/m 31 mei 1982 als receptioniste en van 1 juni 1982 t/m 30 juni 1984 als administratief medewerk¬ster op de afdeling Inkoop).
Eerst 3 jaar als receptioniste bij de directie en administratie, daarna als administratief medewerkster op de afdeling inkoop.

Opleidingen en cursussen: 2016 Joomla websitebeheer
2006 Redigeren
2002 Basis Excel 2000
2001 Bibliotheekbeheer van de Stichting GO
1999 Word 97 Overstap
1979 Receptioniste-informatrice van het Instituut Schoevers b.v.
1978 HAVO (Nederlands, Engels, Frans, Wiskunde, Handelswetenschappen en Economie)

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: In mijn werk als secretaresse klopt de bekende term "spin in het web" . Ik ben accuraat, betrouwbaar, betrokken, bij problemen werk ik oplossingsgericht en denk graag mee.

Hobby's en interesses: Mozaiek, lezen, muziek luisteren, koken en buiten de deur eten, musea bezoeken.

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV

Gerelateerde Cv's